Auto Taxatie

Auto Taxatie België

Taxateurs overzicht voor uw oldtimer Oldtimer-Verzekering.nl.
Jonker Wesdorp B.V. is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van schade-expertise en taxatie van motorvoertuigen. Tel: 023-5622944 E-mail Website. FEHAC, Nivre VRT. De Jong Klassieker Taxaties, Sneek. Hét adres voor het taxeren van uw oldtimer, klassieker of semi-oldtimer in de omgeving Friesland. Tel: 06-53172665 E-mail Website. Vanuit Munstergeleen verzorgd Simon-Expertise taxaties van oldtimers, hedendaagse voertuigen en custom cars. Tel: 06-15406448 E-mail Website. Bruijn Expertise, Dodewaard. Niels Bruijn verricht sinds 2007 schade-expertises en taxaties aan zowel klassieke als hedendaagse voerguigen. Tel: 06-53962684 E-mail Website. FEHAC, Nivre VRT. Mark van Broekhoven, Landhorst. Van Broekhoven Taxaties is een gecertificeerd en onafhankelijk taxatiebureau voor al uw taxaties. Tel: 06-29383915 E-mail Website. Helms Automotive Taxaties, Hoofddorp. Al meer dan 30 jaar taxeert de heer Helms bijzondere, antieke en klassieke voertuigen vanuit Hoofddorp. Tel: 06-53552984 E-mail Website. Gerd Schippers doet naast 7960: taxaties ook veel op het gebied van BPM taxaties en contra expertises. Tel: 06-54350254 E-mail Website. Rietveld Taxaties, Sleeuwijk. Tel: 06-48084557 E-mail Website. FEHAC, TMV VRT. Gratama Luxwolda, Amsterdam. Tel: 06-53720405 E-mail Website. FEHAC, TMV VRT. Tel: 06-18677030 E-mail Website. Augustijn Auto Expertise, Ulvenhout. lees meer
Hugo Grooters Oldtimers Taxatie Waarom taxatie van een oldtimer, klassieker of jong-klassieker?
Mijn taxaties geschieden conform het gestelde in artikel 960 burgerlijk wetboek nr. Dit betekent dat een verzekeraar die een object verzekert op basis van zo’n’ taxatie, als waarde vóór het ontstaan van de schade de waarde aanhoudt die in het taxatierapport is vastgelegd.
Taxatie oldtimer en klassiekers Waarom uw oldtimer of klassieker laten taxeren?
Neem vrijblijvend contact op met een van onderstaande oldtimer taxateurs en informeer naar de mogelijkheden en kosten voor de door u gewenste taxatie. Vaak hoeft u niet eens langs te gaan, maar kan de taxateur bij u aan huis taxeren! hier meer
TaxatieKlassieker.nl Online taxatie van klassieke automobielen.
Spreekt u dit niet aan of is dit niet passend voor uw auto dan hebben we vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om de volledige taxatie bij u aan huis of bij ons bedrijf in Zeewolde te verzorgen. Dit heet vanaf nu de Taxatie-onsite.
Simon-Expertise Home.
Oldtimer Taxatie, Youngtimer Taxatie, Taxatie auto, taxatie motor, taxatie camper Taxeren in limburg, Taxeren in Brabant, klassieke motor taxeren in limburg, klassieke motor taxeren in Brabant. klassieke bromfiets taxeren in limburg, klassieke bromfiets taxeren in brabant, oldtimer auto taxeren in limburg, oldtimer auto taxeren in Brabant, oldtimer motor taxeren in limburg, oldtimer motor taxeren in Brabant.
Welke oldtimer taxateur is wel en welke is niet bertrouwbaar Nivre Fehac VRT TMV.
Acceptatierichtlijnen Europeesche Verzekeringen. De taxatie dient te zijn opgemaakt door een taxateur.: Ingeschreven in het Nivre register, in het register van de stichting VRT, in de sectie motorvoertuigen van het register van de federatie TMV, een Fehac erkende taxateur of een deskundige uit de merkenclub. Ze eist minimaal klasse 1, 2 of 3 of klasse a, b of c. Ook deze verzekeraar kent strenge acceptatiecriteria /span br/ De oldtimer wordt geparkeerd in een afgesloten stalling. Rijdt niet meer dan 7.500 kilometer per jaar. Is 20 jaar of ouder. Is een kostbaar bezit en kan gezien worden als verzamelobject. Is een type auto waarvan een merkenclub bestaat.
Home OTO Taxaties Oldtimer Taxaties Oirschot. Home.
Fax: 31 084 7507677. De Taxaties van OTO Taxaties zijn goedgekeurd door de FEHAC. Loek Ploeg is door Hobeon gecertificeerd als taxateur. OTO Taxaties is aangesloten bij de Federatie TMV. Loek Ploeg is door de Rechtbank beëdigd. OTO Taxaties Oldtimer Taxaties Oirschot.
Tielen Klassieker Taxaties Limburg en Brabant TMV Expertise En Taxatiebureau Zuid Nederland.
Oldtimer taxatie klassieker taxatie youngtimer taxatie tractor taxatie motorfiets taxatie vrachtwagen taxatie truck taxatie sportwagen Austin Healey MG Triumph TMV taxateur kennis van zaken. Show Navigation Hide Navigation. Van harte welkom op de website van Tielen Klassieker Taxaties. Taxatie van oldtimer autos, youngtimers, tractoren, vrachtautos, brom-/motorfietsen en speciale voertuigen. Professionele vaststelling conform artikel 7960: B.W. van de vervangingswaarde van uw waardevolle bezit is van essentiëel belang voor de verzekering. Bij schade door een ander wilt u middels het door uw verzekering geaccepteerde taxatierapport aantonen wat de vervangingswaarde is. Staat uw auto momenteel in restauratie?
Hafkamp Projects B.V.
Bedankt voor uw belangstelling en bekijk ook de andere pagina’s’ van deze site, die geven u een goed beeld van wat u van een taxatie mag verwachten. Een greep uit de door ons uitgevoerde taxaties kunt u bekijken in de de fotogalerij.
Oldtimertaxeren Taxatie op maat.
BTW komen wij bij u aan huis. Als onafhankelijk VRT gecertificeerde register taxateurs kunnen wij de taxatiewaarde van uw oldtimer verzorgen. Onze taxateurs zijn uiterst deskundig en hebben oog voor de schoonheid van uw klassieker. MAAK EEN AFSPRAAK. Soort afspraak Oldtimer/youngtimertaxatie. Vragen of opmerkingen. Aangesloten bij KIWA/SCM. Geregistreerd bij Carfax. Dank u vriendelijk voor een uiterst proffessionele, snelle en klantvriendelijke afhandeling. Hier kan menigeen zich een voorbeeld aan nemen.’ Zeer” snel en prettig op een persoonlijke manier kunnen schakelen. Met spoed t.b.v. verzekering taxatierapport nodig. Van eerste contact tot taxatierapport nog geen week tijdsbeslag. Taxatie mijn inziens in lijn met marktprijzen, waarbij staat van auto goed betrokken is.